• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Philadelphia vermijdt record van de schaamte

  De spelers van Philadelphia mogen eindelijk nog eens vieren.

  De Philadelphia 76'ers hebben op het nippertje een twijfelachtig record vermeden. De 76'ers wonnen afgelopen nacht van Detroit en stopten zo een reeks van 26 nederlagen op een rij. Philadelphia evenaarde met 26 nederlagen wel het record van Cleveland uit 2011.

  Philadelphia is niet echt bezig aan een sterk seizoen, maar tegen Detroit stond er wel een ploeg op het terrein. Thaddeus Young en Michael Carter-Williams loodsten Philadelphia naar de zege (123-98).

  Philadelphia had na het derde quarter zijn schaapjes al op het droge met een bonus van 30 punten. De fans van de 76'ers waren uitzinnig dat ze voor het eerst in twee maanden een zege konden vieren.

  "We zijn gewoon blij dat we konden winnen en dat heeft niets te maken met dat record", zegt Young, net als Carter-Williams goed voor 21 punten.

  Kwatongen beweren dat Philadelphia zo veel mogelijk matchen wil verliezen om meer kans te maken op de eerste keuze in de NBA draft voor volgend seizoen. In de NBA draft kiezen de teams om beurt een jonge speler die nog niet in de NBA speelt. De slechtere teams hebben meer kans om als eerste te kiezen.