• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vliegtuigje met spandoek vraagt ontslag Moyes

  De boodschap van deze fans is duidelijk: Moyes moet weg.

  David Moyes heeft nog maar weinig plezier beleefd op de bank van Manchester United. Zaterdag voor de match tegen Aston Villa moest de geplaagde coach toezien hoe een vliegtuigje met een anti-Moyes-spandoek boven Old Trafford cirkelde.

  David Moyes is aan zijn eerste seizoen bezig als coach van Manchester United, waar hij de legendarische Alex Ferguson opvolgde. Maar de resultaten vallen tegen en het gemor bij de fans klinkt steeds luider.

  Eerder deze week raakte al bekend dat een groepje ontevreden fans geld had ingezameld om een vliegtuigje met een spandoek boven het stadion te laten vliegen. En zaterdag was het dus zover.

  "Wrong one - Moyes out" (de verkeerde - Moyes buiten) was de niet mis te verstane boodschap op het spandoek. Toch kon de actie van deze fans niet overal op begrip rekenen. In een deel van het stadion was duidelijk boegeroep te horen toen het vliegtuigje over vloog.

  Moyes liet zich niet van de wijs brengen. "Ik focus me gewoon op de wedstrijd. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. De mensen die hier hun geld hebben ingestoken, hadden hun centen misschien wel beter aan een goed doel geschonken", luidde het.