Ga naar de inhoud

Genk lijdt pijnlijke nederlaag, OHL loopt zes punten uit op Bergen

 za 29 maart 2014 22:00
Zulte Waregem heeft de verloren bekerfinale in stijl doorgespoeld.
Racing Genk heeft zijn eerste duel in Play-off I niet kunnen winnen. Het verloor in eigen stadion met 0-3 van Zulte Waregem. OH Leuven doet een goeie zaak in Play-off III. Het versloeg Bergen met 2-0. In Play-off II wonnen Oostende, Waasland-Beveren en Kortrijk.

In het enige Play-off I-duel van vanavond heeft Zulte Waregem een onmachtig Genk verslagen met 0-3. Sylla voor de rust en Conte en de jarige Hazard erna zorgden voor de doelpunten.

In groep A van Play-off II heeft Oostende zijn eerste drie punten verzameld op het veld van Gent. Siani (foto) deed Oostende juichen met een heerlijke krul in de kruising.

In de andere wedstrijd in groep A won Waasland-Beveren het duel met Lierse. Trickovski en Veselinovic maakten de goals voor de Waaslanders.

In groep B was Kortrijk een paar maten te groot voor Cercle Brugge. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck won met 4-0 na doelpunten van De Smet, Capon (vanaf 45 meter!) en twee keer Matton.

OH Leuven heeft het eerste duel tegen Bergen in Play-off III gewonnen. In eigen stadion versloegen ze Bergen met 2-0. Bij afwezigheid van Bjorn Ruytinx zorgden Pettersson en Cerigioni voor twee belangrijke goals.