• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  AZ moet straks op zoek naar nieuwe trainer

  Dick Advocaat vertrekt als coach van AZ.

  Dick Advocaat is aan zijn laatste maanden bezig als coach van AZ. De 66-jarige Advocaat wil zijn aflopende contract niet verlengen.

  Dick Advocaat is pas sinds oktober 2013 aan de slag bij AZ. Hij volgde toen de ontslagen Gertjan Verbeek op en tekende een contract tot het einde van het seizoen. Op de website van AZ staat dat de trainer zaterdagochtend spelers en bestuur op de hoogte gebracht heeft van zijn beslissing.

  AZ staat momenteel op de zevende plaats in de Eredivisie, op 16 punten van leider Ajax. De club van de Belg Jan Wuytens is ook nog actief in de Europa League. Daarin speelt het komende donderdag thuis tegen Benfica in de kwartfinales.