• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Carlos Santana en Avicii op slotceremonie van WK

  Avicii, Santana, Wycleff Jean en Pires brengen "Dar um jeito".

  De slotceremonie van het WK voetbal zal muzikaal opgeluisterd worden door de Mexicaanse gitarist Carlos Santana, de Haïtiaanse rapper Wycleff Jean, de Zweedse DJ Avicii en de Braziliaanse zanger Alexandre Pires, die het officiële "anthem" brengen.

  Het bonte gezelschap zal op 13 juli op de slotceremonie voor de finale, in het Maracana-stadion, het nummer "Dar um jeito" ("We will find a way") brengen.

  "Dar um jeito" is het vierde officiële lied van het WK, na de officiële song, die Jennifer Lopez op de openingsceremonie zal zingen, de SuperSong door Ricky Martin en het officiële mascottelied door de Braziliaanse zanger Arlindo Cruz.

  "Het is een eer om mee te werken aan de Wereldbeker in Brazilië", zegt Carlos Santana. "Samen met mijn broeders Wyclef, Avicii en Alexandre kijk ik ernaar uit om het lied en zijn boodschap van hoop in Rio de Janeiro te brengen."