• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Victor Valdes mist WK door zware knieblessure

  De spelers van Barcelona beseffen de ernst van de blessure.

  Het noodlot heeft gisteren toegeslagen voor Victor Valdes. Bij een redding liep de keeper van Barcelona een zware knieblessure op. Valdes ziet zo het WK in Brazilië aan zijn neus voorbij gaan en heeft wellicht ook zijn laatste match voor Barcelona gespeeld.

  De zege van Barcelona gisteren werd overschaduwd door de blessure van Victor Valdes. De keeper kwam slecht neer na een redding en moest na 22 minuten gewisseld worden.

  Na onderzoek bevestigde Barcelona het slechte nieuws. "Victor Valdes heeft een scheur opgelopen in de voorste kruisband van zijn rechterknie. Hij moet geopereerd worden."

  Valdes moet zeker zes tot acht maanden revalideren en zal er dus met Spanje niet bij zijn op het WK in Brazilië in juni en juli. Misschien heeft Valdes ook zijn laatste match in het shirt van Barcelona gespeeld. Het contract van de doelman loopt af en hij leek niet van plan om bij te tekenen.