• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Maes: "Hopen play-offs open te gooien bij Club"

  Dankzij de bekerwinst begint Lokeren vrijdag met vertrouwen aan Play-off I. Maar ook met de beker op zak is de honger van coach Peter Maes nog niet gestild. "Die tien topwedstrijden, daar werk je het hele seizoen voor", zegt Maes.

  "Wij hebben al een prijs op zak, dat is een groot voordeel. Dankzij de beker zijn we al zeker van Europees voetbal. We hebben alles met veel plezier doorgespoeld en zijn nu al drie dagen goed aan het trainen. We richten onze blik nu op Play-off I", zegt Peter Maes.

  "De voorbije jaren hadden we moeite om op resultaat te spelen in de play-offs. Dat willen we nu beter doen. De tekenen zijn ook positiever. We hebben stabiele prestaties neergezet: 26 punten in de heenronde, 25 punten in de terugronde."

  "We mikken opnieuw op die vierde plaats. Laat ons voor de verrassing zorgen. We staan voor tien topwedstrijden, wie wil die niet spelen? Daar werk je een heel seizoen voor."

  Lokeren begint vrijdag aan de play-offs met een uitwedstrijd bij Club Brugge. "Vorig jaar kwamen we 0-1 voor op Zulte Waregem. Laat ons hopen dat we dat ook kunnen in Brugge en dat we een resultaat neerzetten en de play-offs meteen opengooien."