• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Van Holsbeeck: "Suarez speelt niet meer in play-offs"

  Matias Suarez komt dit seizoen niet meer in actie.

  Matias Suarez koesterde onlangs nog de hoop nog in actie te komen in Play-off I. Maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck sluit uit dat de Argentijnse aanvaller dit seizoen nog speelt.

  Matias Suarez staat al vijf maanden aan de kant met een zware knieblessure. De ex-Gouden Schoen ziet na een zware revalidatie licht aan het einde van de tunnel, maar Herman Van Holsbeeck drukt die hoop de kop in Sport/Voetbalmagazine.

  "Suarez zal niet spelen in de play-offs", zegt de manager van Anderlecht. "Met zo'n blessure te vroeg herbeginnen, zou een catastrofe zijn. We proberen Matias klaar te krijgen voor volgend seizoen."