• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Luzon blijft twee jaar langer bij Standard

  Guy Luzon blijft langer op Sclessin.

  Guy Luzon staat ook de komende twee seizoenen aan het roer bij Standard. De Israëlische trainer heeft zijn contract in Luik met twee jaar verlengd. "Ik kan me volledig vinden in de waarden van de club", zegt Luzon.

  Guy Luzon streek vorige zomer als een nobele onbekende neer in Luik. De Israëliër kon maar weinig adelbrieven voorleggen, maar kreeg de ontevreden Luikse aanhang toch achter zich door aan de competitie te beginnen met negen opeenvolgende overwinningen.

  Onder Luzon sloot Standard de reguliere competitie af als nummer 1, met vier punten meer dan Club Brugge. De Luikenaars beginnen komend weekend dus als leider aan Play-off I.

  Maar Standard heeft de play-offs niet afgewacht om Luzon te belonen met een nieuw contract. De Israëliër zal weldra zijn handtekening zetten onder een nieuwe overeenkomst die hem tot juni 2016 op Sclessin moet houden. Luzons huidige contract loopt over drie maanden af.

  "Ik ben trots en gelukkig dat ik mijn werk bij Standard mag voortzetten", zegt Luzon over zijn contractverlenging. "Ik kan me volledig vinden in de waarden van Standard: hard werken en passie. Met vertrouwen en ambitie kijken we naar de toekomst, te beginnen met PO 1."