• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Barack Obama wil KV Kortrijk ontvangen in Het Witte Huis

  Obama wenst KVK het allerbeste.

  KV Kortrijk heeft er in PO 2 een grote fan bij. Niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama steekt de West-Vlaamse eersteklasser in een (gemonteerde) videoboodschap een hart onder de riem.

  Voor wie het nog niet wist: Barack Obama is vandaag in het land. De Amerikaanse president woont in Brussel een Europees-Amerikaanse top bij en maakte van de gelegenheid gebruik om vanochtend een bezoekje te brengen aan de Amerikaanse begraafplaats in Waregem.

  De jongens van KV Kortrijk profiteerden ervan om Obama even aan de tand te voelen over de play-offs die komend weekend van start gaan. Daarin neemt KVK het op tegen Cercle Brugge, Charleroi en KV Mechelen.

  KVK-doelman Darren Keet stelt de vragen en Obama antwoordt honderduit: over de humoristische kantjes van Hein Vanhaezebrouck, de fantastische spelersgroep en de nakende ontvangst van de hele spelersgroep op Het Witte Huis in Washington.

  Het filmpje van Darren Keet met Obama: