• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Met Christophe Vandegoor en Sporza op fietsvakantie

  In Andalusië kun je zowel vlak, licht heuvelend als in de cols fietsen.

  Van 12 tot 19 en van 19 tot 26 oktober 2014 trekt Sporza naar het prachtige Andalusië voor een heerlijke fietsvakantie. Meefietsen? Schrijf dan nu in.

  Heerlijk fietsen in Andalusië

  Elke dag een andere etappe, een nieuw landschap, een kersverse uitdaging. Kortom: een ideale ideale mix van zon, zee, strand, fietsen en ontspanning.

  De Sporza-fietsvakantie is er zowel voor wielerfanaten als -liefhebbers, voor hem én voor haar. Naast het fietsen worden ook tal van leuke activiteiten en mooie excursies naar Granada, Almeria en Mini-Hollywood georganiseerd. Ook niet-fietsers kunnen hier volop van genieten.

  Schrijf je hier in.

  Mooiste regio van Spanje

  In Mojacar (Costa de Almeria) vind je alles wat een fietsershart sneller doet slaan. Er heerst een bijzonder microklimaat dat met heel milde temperaturen het fietsen en/of trainen zeer aangenaam maakt. Het wegennetwerk is in een perfecte staat en het hotel is helemaal gericht op wielerliefhebbers door hun ervaring met de profploegen.

  Het is een streek waar men zowel vlak, licht heuvelend als in de cols kan fietsen. De vele profwielrenners, amateurwielrenners en wielertoeristen die hier al gefietst hebben zijn er unaniem van overtuigd dat dit één van de mooiste en rustigste fietsregio's van Spanje is.

  Het Hotel

  Je verblijft in hotel Best Oasis Tropical. Dit leuke viersterrenhotel met zijn ruim verzorgde buffetten staat bij onze fietsers al langer bekend voor zijn familiale aanpak.

  Begeleiders Serge Baguet, Saartje Vandendriesche, Sabine Appelmans, Roland Liboton, Christophe Vandegoor, Frank Hoste en special Guest Marc Herremans zorgen voor een onvergetelijke fietservaring.

  Deze actie loopt in samenwerking met www.debuckreizen.be.