• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen zware enkelblessure voor Dries Mertens

  Dries Mertens zijn blessure valt mee.

  De enkelblessure van Dries Mertens lijkt mee te vallen. Een onderzoek heeft uitgewezen dat de Rode Duivel van Napoli geen zwaar letsel heeft opgelopen.

  Dries Mertens beleefde zondagavond maar weinig plezier aan de wedstrijd tegen Fiorentina. De Rode Duivel mocht een kwartier voor tijd invallen, maar tien minuten later verzwikte hij zijn enkel na een tackle van Savic. Op de koop toe slikte Napoli in de slotfase nog de 0-1.

  Mertens ging maandag op bezoek bij de dokter en die had wel goed nieuws voor de Belg. Uit een scan bleek dat hij slechts een verrekking van de eerste graad heeft opgelopen en dat er geen scheur of breuk is. Mertens mist woensdag wel de uitwedstrijd bij Catania.