• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dante tekent nieuw contract bij Bayern

  Dante is uitgegroeid tot een sterkhouder in de defensie van Bayern München.

  De Braziliaan Dante heeft zijn contract bij Bayern München met een jaar opengebroken. De gewezen verdediger van Charleroi en Standard ligt nu tot juni 2017 onder contract in Duitsland. "Naar Bayern komen was de beste beslissing uit mijn leven", zegt Dante.

  Dante speelt sinds 2012 voor Bayern München. "Bayern is de juiste club voor mij", zegt Dante. "Daarom blijf ik hier graag tot minstens 2017. Ik ben er zeker van dat we met onze ploeg de komende jaren nog veel successen zullen halen."

  De liefde tussen Dante en Bayern is wederzijds. "Hij is een van onze beste transfers van de voorbije jaren", zegt Bayern-topman Karl-Heinz Rummenigge. "In anderhalf jaar is hij uitgegroeid tot een van onze belangrijkste spelers, op en naast het veld."

  "Met Dante wonnen we al vijf nationale en een internationale titels. Deze zomer ziet hij een droom van elke Braziliaanse voetballer in vervulling gaan: in eigen land deelnemen aan het WK. We zijn heel blij dat hij tot 2017 bij Bayern blijft."