• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Brian Lynch vertrekt per direct bij Antwerp Giants

  Brian Lynch is niet langer assistent-coach in Antwerpen.

  Brian Lynch is niet langer assistent-coach bij de Antwerp Giants. De man van Kim Clijsters kan zich nu helemaal focussen op zijn toekomstige club Limburg United.

  Brian Lynch, die ook als speler actief was bij de Antwerp Giants, was pas sinds dit seizoen assistent-coach in de Lotto Arena. Lynch kwam naar Antwerpen in het zog van de nieuwe coach Paul Vervaeck, die Eddy Casteels opvolgde.

  Maar de 35-jarige Lynch wordt volgend seizoen de coach van de nieuwe eersteklasser Limburg United. Daarom stopt hij met onmiddellijke ingang als rechterhand van Vervaeck.

  "We willen Lynch de kans geven om zich te concentreren en voor te bereiden op zijn taak als headcoach van Limburg United volgend seizoen", laten de Giants weten op hun website. "Lynch is met zijn ervaring als speler en coach klaar voor de volgende stap in zijn carrière. We wensen hem en de nieuwe club veel succes."

  Voor Lynch wordt Limburg United, dat zijn thuiswedstrijden in Hasselt zal spelen, niet zijn debuut als hoofdtrainer. Eerder was hij al coach bij Houthalen. Die club loodste hij van derde naar tweede nationale.