• home
 • video
 • pas verschenen

  Geraerts: "Bergen misschien lastiger dan Anderlecht"

  Geraerts staat met OHL voor de match van de waarheid.

  OHL kan zich vanavond verzekeren van het behoud, als het de volle buit pakt in Bergen en Waasland-Beveren verliest tegen Standard. "We moeten ons enkel concentreren op onze eigen wedstrijd", zegt OHL-middenvelder Karel Geraerts.

  Vorig weekend stuntte OH Leuven aan Den Dreef door Anderlecht een negende competitienederlaag aan te smeren. Als het wil slagen in zijn reddingsmissie, moet OHL vanavond dat kunstje herhalen tegen hekkensluiter Bergen.

  "Ik lieg niet als ik zeg dat het lastiger is om een wedstrijd te winnen in Bergen dan thuis tegen Anderlecht", zegt Karel Geraerts op de website van zijn team. "Tegen de rode lantaarn zal elk detail tellen. Het zal zaak zijn om 90 minuten vooruit te kijken."

  "Met de richtlijnen van de coach en de steun van een duizendtal OHL-supporters is het zeker mogelijk om de drie punten te rapen. Het vertrouwen is alvast aanwezig na de zege tegen Anderlecht."

  Bij winst moet OHL hopen dat leider Standard wint tegen Waasland-Beveren, dat aan één punt genoeg heeft om Play-off III te ontlopen. "Voorlopig moeten we ons enkel concentreren op onze eigen wedstrijd en met de zege aan de haal gaan. Verder kunnen we gewoon maar hopen op een gunstig resultaat op de Freethiel."

  Ondertussen in Waasland-Beveren...