• home
 • video
 • pas verschenen

  Mpoku verlengt contract: "Heel gelukkig"

  Mpoku wil ook de komende seizoenen scoren voor Standard.

  Standard kan ook na dit seizoen nog rekenen op de diensten van Paul-José Mpoku. De middenvelder heeft zijn lot voor de volgende vier seizoenen aan de Luikse club verbonden. Dat maakte Mpoku zelf bekend op Twitter.

  Hoewel Mpoku eerder al had aangegeven dat hij na het seizoen andere oorden zou opzoeken, blijft de 21-jarige middenvelder dus toch trouw aan Standard. Net als Mujangi Bia een week geleden verlengde hij zijn contract tot 2018.

  "Ik ben heel gelukkig en trots dat ik kan aankondigen dat ik een nieuw contract bij Standard getekend heb voor de komende vier seizoenen", laat Mpoku via Twitter weten.

  Mpoku vond dit seizoen in de competitie al zeven keer de weg naar doel. De middenvelder genoot zijn opleiding bij Standard en keerde er in 2011 terug na passages bij Tottenham en Lleyton Orient. Zowel vorig als dit seizoen ontpopte Mpoku zich tot één van de smaakmakers bij de Luikse club.