• home
 • video
 • pas verschenen

  Suarez: "Wil spelen en scoren in Play-off I"

  Suarez wil snel weer op het veld staan.

  Anderlecht-spits Matias Suarez werkt hard aan zijn comeback na een blessure. De Argentijn hoopt om nog even in actie te kunnen komen in de play-offs. "Stilletjes droom ik ervan om de beslissende goal in de titelstrijd te maken."

  Matias Suarez,de Gouden Schoen van 2011, staat al 4,5 maand aan de kant met een zware knieblessure. Het einde van de tunnel komt in zicht voor de Argentijn en de lokroep van de bal klinkt steeds luider.

  "Ik werk nog altijd in de fitnesszaal aan mijn comeback, maar doe daar ook al enkele oefeningen met de bal. Het gaat alsmaar beter", zegt Suarez in Het Nieuwsblad en Sudpresse.

  "Meestal duurt het zes maanden voor je van zo'n blessure hersteld bent en ik zit nog maar aan 4,5 maand. Maar mijn knie voelt steeds stabieler aan en ik kan niet wachten om opnieuw op het veld te trainen."

  Anderlecht heeft Suarez de laatste maanden wel gemist. "We mogen met deze blessure geen enkel risico lopen, maar natuurlijk wil ik graag zo snel mogelijk mijn ploeg weer helpen."

  "Misschien kan ik nog in actie komen in deze play-offs. Ik droom er stilletjes van om in de laatste match van het seizoen het doelpunt te maken dat ons de titel oplevert. Dat zou een prachtige epiloog zijn van een moeilijk seizoen."