• home
 • video
 • pas verschenen

  WK-wedstrijden tegen Rusland en Zuid-Korea uitverkocht

  De Rode Duivels spelen hun eerste WK-wedstrijd op 17 juni tegen Algerije.

  De WK-groepswedstrijden van de Rode Duivels tegen Zuid-Korea en Rusland zijn sinds vandaag uitverkocht. Voor de wedstrijd tegen Algerije zijn er wel nog plaatsen. Voetbalsupporters kunnen vanaf nu ook niet meer terecht bij de Belgische voetbalbond voor WK-tickets.

  Vandaag organiseerde de FIFA de tweede fase van de WK-ticketverkoop. In vijf uur tijd verkocht de Wereldvoetbalbond 203.330 kaartjes.

  Onder meer de groepswedstrijden van de Rode Duivels tegen Rusland (op 22 juni in Rio de Janeiro) en tegen Zuid-Korea (op 26 juni in Sao Paulo) zijn helemaal uitverkocht.

  Voor de eerste WK-wedstrijd van de Belgen, tegen Algerije op 17 juni, zijn wel nog kaarten beschikbaar. Wie tickets voor deze of een andere wedstrijd wil kopen, kan daarvoor wel niet langer terecht bij de Belgische voetbalbond.

  "Fans kunnen via de KBVB en haar supportersclubs voor geen enkele wedstrijd nog tickets bemachtigen", zegt Stefan Van Loock, woordvoerder van de voetbalbond. "Wij hadden nog een klein aantal tickets over, maar die zijn teruggestuurd naar de FIFA en kunnen enkel nog op hun website besteld worden."