• home
 • video
 • pas verschenen

  Robben: "Wenger moet niet zeuren"

  Robben kreeg twee strafschoppen tegen Arsenal.

  Bayern-speler Arjen Robben heeft na de CL-confrontatie tegen Arsenal een veeg uit de pan gekregen van Arsène Wenger. De Nederlander riposteert de Arsenal-coach. "Je verwacht meer van een grote trainer."

  Arjen Robben had in de heen- en de terugmatch tegen Arsenal een penalty versierd. "Hij is een fantastische speler, maar ook een heel goeie duiker", bedacht Wenger Robben met een weifelachtige titel.

  Robben had vandaag zijn antwoord al klaar. "Van een grote trainer verwacht je wat meer", zei Robben over Wenger.

  "Wees blij als je wint, maar als je verliest ga dan niet lopen klagen over domme dingen. Het was twee keer strafschop, maar ik heb geen zin om me te verdedigen", zei Robben.

  Wenger hekelde de constante zoektocht van Robben naar de penaltyfout. Opvallend, de beide strafschoppen die Robben versierde, werden allebei gemist. Wenger zat vooral verveeld met die in Londen, want toen werd zijn doelman uitgesloten (kleine foto).