• home
 • video
 • pas verschenen

  Stevens volgt Schneider op bij Stuttgart

  Stevens werd vorige week zelf ontslagen bij PAOK Saloniki in Griekenland.

  De Nederlander Huub Stevens is de nieuwe coach van Stuttgart. Stevens volgt er de zaterdag ontslagen Thomas Schneider op. Schneider werd zaterdag ontslagen na een 2-2-gelijkspel tegen rode lantaarn Braunschweig.

  Het punt tegen Braunschweig, de laatste in de Bundesliga, was het eerste punt voor Stuttgart in de laatste negen duels. Met twintig punten moet Stuttgart voorlopig vrede nemen met de vijftiende plaats.

  Stevens krijgt de taak om Stuttgart in de eerste klasse te houden. De Nederlander werd vorige week zelf ontslagen bij PAOK Saloniki, de club van  Maarten Martens. Hij werkte in Duitsland eerder voor Schalke 04, Hamburg, Hertha en FC Keulen.