• home
 • video
 • pas verschenen

  Hamstrings houden Mbemba twee weken aan de kant

  Mbemba speelde nog 45 minuten tegen Racing Genk.

  Anderlecht-verdediger Chancel Mbemba is twee weken buiten strijd met een hamstringblessure. De Congolees mist de duels tegen OH Leuven en KV Oostende en komt dus niet meer in actie in de reguliere competitie.

  Mbemba ontbrak donderdag op de open training van Anderlecht in het Constant Vanden Stockstadion. In het laatste competitieduel van Anderlecht tegen Racing Genk bleef Mbemba na 45 minuten al in de kleedkamer met last aan zijn hamstrings.

  Er waren trouwens maar 15 spelers aanwezig op de open training van paars-wit. Anthony Vanden Borre, die woensdag met de Rode Duivels speelde, trainde mee, maar liet het wedstrijdje aan zich voorbijgaan.

  Andere (belofte)internationals zoals Praet, Mitrovic, Najar en Kouyaté ontbraken. Wel van de partij waren manager Herman Van Holsbeeck en ongeveer 200 kijklustigen.