• home
 • video
 • pas verschenen

  "Nog geen verandering in de toestand van Schumacher"

  Ook de Schumacher-fans blijven hopen op een goeie afloop.

  Volgens enkele bronnen ademt Michael Schumacher weer zelfstandig na zijn wekenlange comateuze toestand, maar dat bericht is niet correct. "De toestand van Michael is onveranderd. Hij bevindt zich nog altijd in de ontwakingsfase", zegt zijn manager Sabine Kehm.

  La Gazzetta dello Sport, de goed geïnformeerde sportkrant uit Italië, schreef vandaag dat Schumacher na zijn ski-ongeluk van 29 december in de Franse Alpen weer zelfstandig kan ademen, maar dat bericht blijkt uit de lucht gegrepen.

  Sabine Kehm zegt dat de 45-jarige Schumacher in het ziekenhuis van Grenoble nog altijd beademd wordt met een machine.

  "Alle medische informatie die niet bevestigd is door het doktersteam dat Michael behandelt of door zijn management, mag niet worden beschouwd als correcte informatie", zegt Kehm.

  Eind januari werd een procedure opgestart om Schumacher uit zijn kunstmatig coma te halen, maar het blijft dus wachten op verder nieuws.

  "De familie blijft sterk geloven in de genezing van Michael en heeft alle vertrouwen in de dokters. Het belangrijkste in dit hele proces is niet de snelheid, maar dat alles op een gecontroleerde manier gebeurt."