• home
 • video
 • pas verschenen

  Wilshere zes weken out na oefeninterland

  Wilshere mist onder meer de competitiewedstrijden tegen Chelsea en Man City.

  Arsenal kan zes weken geen beroep doen op Jack Wilshere. De Engelse international liep gisteren in een oefenwedstrijd tegen Denemarken een barst op in zijn linkervoet. Hij is ongeveer zes weken buiten strijd.

  Wilshere speelde woensdag een uur tegen Denemarken, maar moest daarna naar de kant. Zijn blessure is een forse tegenvaller voor het team van Thomas Vermaelen, want Wilshere mist zo onder meer belangrijke competitiewedstrijden tegen Chelsea en Manchester City en de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Bayern München.

  In de Premier League staat Arsenal na 28 wedstrijden vier punten achter op koploper Chelsea.