• home
 • video
 • pas verschenen

  Dardenne na het seizoen weg als Menen-coach

  Alain Dardenne was in totaal tien jaar coach van Menen.

  Volleybalclub Menen gaat op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen. Alain Dardenne, die tien vruchtbare seizoenen bij de club beleefde, verlaat de club. "Er is geen intentie om verder te gaan met mekaar."

  Het contract van Dardenne bij Menen loopt over enkele maanden af en zal niet verlengd worden. "Er is nog niet concreet gepraat met het bestuur over de toekomst", zegt Dardenne in Het Laatste Nieuws.

  "Maar er is geen intentie om verder te gaan met mekaar. Ik kijk uit naar een andere club."

  Dardenne loodste Menen in 2000 naar de hoogste afdeling in het volleybal en beleefde er zes succesvolle jaren. In 2008 won hij met Beauvais de Franse beker en met Asse-Lennik haalde hij daarna de Champions League.

  In 2011 keerde hij terug naar Menen. Met een beperkt budget haalde de ploeg vorig seizoen bijna de finale en ook dit seizoen wist Menen zich te plaatsen voor de play-offs, die komend weekend beginnen.