• home
 • video
 • pas verschenen

  Brazilianen lachen Hulk uit na PlayStation-toernooi

  Hulk heeft de boter gegeten.

  Hulk vindt de goal wel makkelijk op het veld, maar op de spelconsole lukt het hem minder. Hij verloor een toernooi en krijgt de hoon van de Seleçao over zich. Dat kun je zien in een filmpje van de Instagram-account van David Luiz.

  De Brazilianen onderhielden zich gisteren blijkbaar gezellig met een voetbaltoernooi op een spelconsole. Neymar hield de stand bij en won uiteindelijk ook.

  Maar de Brazilianen, op het filmpje ziet u naast Neymar ook Jô, William, Marcelo, Oscar, Fred, Thiago Silva, Fernandinho, Julio Cesar en Paulinho, zijn het er ook over eens wie de schlemiel van de avond werd na twee 0-0-draws: Hulk. En dat klinkt zo. David Luiz, die het eigenlijk nog slechter deed, kaatst zo mooi de bal door.