• home
 • video
 • pas verschenen

  Bourabia ontkent contractverlenging bij Lierse

  Rachid Bourabia scoorde dit seizoen al acht keer voor Lierse.

  Lierse liet maandag weten dat het de optie in het aflopende contract van Rachid Bourabia gelicht had. De middenvelder zou zo tot juni 2015 onder contract liggen in Lier, maar zelf zegt hij van niks te weten.

  "Rachid Bourabia heeft met verbazing kennis genomen van het communiqué van Lierse", luidt het in een mededeling van Bourabia's advocaat. "Bourabia ontkent dat hij zijn contract bij Lierse verlengd heeft. Hij heeft dus geen ander contract dan datgene dat hij op 17 juli 212 ondertekend heeft en dat afloopt op 30 juni 2014."

  Bourabia streek in de zomer van 2012 neer op Het Lisp. Voor Lierse speelde hij bij Waasland-Beveren (2007-2011) en Bergen (2011-2012). Dit seizoen trof hij acht keer raak in 24 wedstrijden voor Lierse.