• home
 • video
 • pas verschenen

  Samenwerking tussen Bergen en Broeckaert stopgezet

  De 53-jarige Broeckaert is niet langer assistent van Janevski.

  Geert Broeckaert is niet langer assistent-trainer bij Bergen. De rode lantaarn heeft het contract van de 53-jarige stopgezet. Broeckaert was sinds 2009 aan de slag in Henegouwen.

  De wegen van Bergen en Geert Broeckaert scheiden. Het contract van de assistent van Cedomir Janevski wordt stopgezet. Bergen zegt dat de beslissing is genomen "in het licht van de huidige situatie van de club". Bergen staat laatste in de competitie en moet Play-off III spelen.

  Broeckaert was sinds 2009 in Bergen actief als assistent van verschillende coaches. Zo stond hij aan de zijde van Rudi Cossey en werd hij even hoofdcoach na diens ontslag. Later werkte hij samen met  Dennis van Wijk, Enzo Scifo en ten slotte Cedomir Janevski. De club bedankt hem nog voor zijn trouwe dienst en wenst hem succes in zijn verdere loopbaan.