• home
 • video
 • pas verschenen

  Odoi mist bekerfinale toch niet

  Vrijdag begreep Denis Odoi zijn uitsluiting niet.

  Denis Odoi heeft zijn slag thuisgehaald bij de Geschillencommissie van de voetbalbond. De flankverdediger van Lokeren krijgt twee in plaats van drie matchen schorsing, zodat hij de bekerfinale toch niet mist.

  Denis Odoi werd vrijdag uitgesloten, nadat hij op de enkel van KV Mechelen-speler Cordaro was gestaan.

  De verdediger aanvaardde de minnelijke schikking van het bondsparket niet en kwam zelf met een vurig pleidooi uitleggen waarom. "Het zou jammer zijn als ik door één rode kaart zo'n finale moet missen, waar ik een heel seizoen voor gewerkt heb", zegt Odoi. "Zeker omdat ik twee ongelukkige seizoenen achter de rug heb."

  Odois advocaat voerde aan dat slachtoffer Cordaro "iemand is die bekendstaat als iemand die graag neergaat."

  Lokeren speelt op zaterdag 22 maart de bekerfinale tegen Zulte Waregem.