• home
 • video
 • pas verschenen

  3 speeldagen schorsing voor "torpederen tegenstander"

  Jovan Kostovski is de komende weken niet op een veld te zien met OHL.

  Jovan Kostovski zal OH Leuven de komende drie wedstrijden niet aan doelpunten kunnen helpen. De Macedonische spits is geschorst voor zijn overtreding op Lierse-speler Tony Watt.

  Lierse en OH Leuven keken mekaar zaterdag in de ogen (0-0-gelijkspel). OHL speelde  de wedstrijd uit met z'n negenen. Jovan Kostovski krijgt van de Geschillencommissie een schorsing van drie dagen en een boete van 500 euro voor zijn fout.

  "Uit het scheidsrechtersverslag en de televisiebeelden blijkt dat Kostovski op zeer drieste wijze op zijn tegenspeler afstormde om hem vervolgens zonder oog voor de bal met gestrekt been te torpederen", klinkt het in het verslag van de Geschillencommissie

  Kostovski mist de laatste twee wedstrijden van de reguliere competitie, tegen Anderlecht (thuis op 8 maart) en Bergen (uit op 16 maart). Ook op de eerste speeldag van de play-offs moeten de Leuvenaars het zonder hun Macedonische international doen.