• home
 • video
 • pas verschenen

  Speeldag 28 samengevat in acht opmerkelijke beelden

  Thomas Meunier neemt na de wedstrijd een foto van een jonge fan.

  De zure blik van Frédéric Vanderbiest, hobbyfotograaf Thomas Meunier en de terugkeer van Mbaye Leye. Speeldag 28 van de Jupiler Pro League in acht foto's.

  KV Mechelen-Lokeren 1-0

  Jonathan Legear zat voor het eerst op de bank bij KV Mechelen en dat deed hem duidelijk plezier. In de 83e minuut werd het nog beter voor Legear toen hij Diabang mocht vervangen in de gewonnen wedstrijd van KV Mechelen tegen Lokeren.

  Kortrijk-Cercle Brugge 4-0

  Kortrijk-doelman Darren Keet was de laatste weken niet altijd even gelukkig in zijn acties. Deze supporters van KVK behouden duidelijk wel het vertrouwen in hun Zuid-Afrikaanse sluitstuk. Dat laten ze merken met een spandoek in de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

  Waasland-Beveren- Zulte-Waregem 2-2

  De motor van Zulte Waregem sputterde een beetje de laatste weken. Misschien dat de terugkeer van Mbaye Leye wel juist op tijd komt. Leye was zes maanden geblesseerd. Leye bedankte de club na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren met een speciaal T-shirt.

  Lierse-OH Leuven 0-0

  In de wedstrijd tussen Lierse en OH Leuven waren alle ogen gericht op Ivan Leko die zijn debuut maakte als trainer. Leko verloor niet in zijn eerste wedstrijd als trainer, maar met twee rode kaarten voor zijn ploeg lijkt hij zich op deze foto een beetje te schamen voor scheidsrechter Luc Wouters.

  AA Gent-Charleroi 2-1

  AA Gent won dit weekend van Charleroi. Nicolas Lombaerts zag vanuit de tribunes van de Ghelamco Arena dat zijn gewezen ploeg opnieuw meedoet voor een Play-off I-ticket. 

  Bergen-Oostende 3-0

  Oostende verloor met duidelijke 3-0-cijfers op het veld van hekkensluiter Bergen. Oostende-trainer Frédéric Vanderbiest was duidelijk niet blij met wat hij te zien kreeg van zijn ploeg.

  Club Brugge-Standard 1-0

  Club Brugge heeft zich opnieuw in de titelstrijd gemengd na de 1-0-zege tegen Standard. Voor de Club-supporters een moment om op de gevoelige plaat vast te leggen. Thomas Meunier speelde hoogstpersoonlijk voor fotograaf voor deze jonge fan.

  Anderlecht-Racing Genk 2-0

  Dirk Degraen vroeg een applaus voor de ontslagen Mario Been, de supporters van Genk vragen in Anderlecht hetzelfde voor hun algemeen (en sportief) directeur.