• home
 • video
 • pas verschenen

  PAOK Saloniki ontslaat Huub Stevens

  De 60-jarige Stevens betaalt het gelag na een slechte reeks.

  De Nederlander Huub Stevens is sinds zondag geen trainer meer bij het Griekse PAOK Saloniki. PAOK staat wel tweede in de Griekse competitie, maar de kloof met leider Olympiakos bedraagt al 19 punten. Het clubbestuur was ook al langer misnoegd over het niveau van het geleverde spel.

  De druppel die voor het bestuur de emmer deed overlopen was een 2-2 gelijkspel bij het bescheiden Ergopolis. Daarvoor had PAOK al vier van zijn laatste zeven matchen verloren, wat de kloof met leider Olympiakos tot 19 punten deed groeien.

  Omdat ook het geleverde spel niet kon bekoren en PAOK vorige week in de Europa League werd uitgeschakeld door Benfica, mag Stevens nu opkrassen. Zijn assistent Georgios Georgiadis neemt als interim-coach zijn taken over.

  De 60-jarige Stevens stond sinds 2013 aan het roer bij PAOK, waar onze landgenoot Maarten Martens speelt. De Nederlander verdiende eerder al zijn strepen bij onder andere Schalke 04, Hamburg SV, Red Bull Salzburg en Roda JC.