• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Jorik Hendrickx vraagt uw steun

  Hendrickx eindigde op de Spelen in Sotsji 16e.

  Crowdfunding, het was een van de fenomenen in 2013. Sporters zoals Bart Swings lanceerden een warme oproep tot financiële steun. Deze keer is het de beurt aan kunstschaatser Jorik Hendrickx.

  Jorik Hendrickx presteerde vorige maand uitstekend op de Winterspelen in Sotsji. "De Spelen waren voor mij een succes. Met mijn onverwachte 16e plaats werd een langverwachte droom werkelijkheid", zegt Hendrickx.

  "Maar na deze olympische ervaring wil ik de lat nog hoger leggen en aansluiting zoeken bij de wereldtop. Tegen de volgende Spelen moet ik viervoudige sprongen beheersen. Ter aanvulling op mijn superteam in België, zou ik graag enkele maanden begeleid worden door de beste trainers in Amerika", klinkt het.

  "65% van mijn kosten worden door sponsors betaald, maar voor de overige kosten ga ik dus op zoek naar andere sponsors. Fans, supporters, believers, sportliefhebbers, bedrijven: iedereen kan zijn steentje bijdragen om me mee te helpen naar de absolute top."

  "In ruil voor jullie fantastische steun kunnen jullie rekenen op minstens even fantastische beloningen", besluit hij met een kwinkslag.