• home
 • video
 • pas verschenen

  "Behouden het vertrouwen in John van den Brom"

  John van den Brom krijgt nog altijd de steun van het RSCA-bestuur.

  Anderlecht heeft vrijdag al voor de achtste keer dit seizoen verloren, tegen Lokeren. Het bestuur behoudt wel het vertrouwen in coach John van den Brom. Dat heeft manager Herman Van Holsbeeck duidelijk gemaakt na de wedstrijd in Lokeren.

  "We zijn dit niet gewoon, maar we behouden de steun in John van den Brom. We hebben afgelopen zomer zeven spelers van onze kampioenenploeg laten gaan en beslist om kansen te geven aan de jeugd", zegt Herman Van Holsbeeck.

  "Dat verloopt moeilijker dan verwacht, maar het is te makkelijk om de schuld in de schoenen van de coach te schuiven. We dragen een gedeelde verantwoordelijkheid. We moeten dus correct zijn en daarom steunen we de coach tot het einde van het seizoen."

  "We zitten nu in de hoek waar de klappen vallen. We moeten nu de wedstrijd tegen Genk voorbereiden en hier als club gezamenlijk uitraken. Of de titel buiten bereik is? In een normale competitie zou dat zo zijn, maar nu hebben we het geluk dat we play-offs hebben."

  Bij Lokeren blonk Hans Vanaken, die op Anderlecht ook al twee keer scoorde, alweer uit. "Ook voor Anderlecht zou hij een aanwinst zijn. Hij is een absoluut toptalent en staat dus op ons lijstje", verklapte Van Holsbeeck nog.