• home
 • video
 • pas verschenen

  "Geen professionele accommodatie bij KVK"

  Moustapha Oussalah uit zijn onvrede over de infrastructuur bij KVK.

  Kortrijk beleeft alweer een zorgeloos seizoen in de subtop, maar Moustapha Oussalah heeft donderdag wel de rust verstoord. Hij haalt stevig uit naar het bestuur. "De club moet een stap vooruit zetten", waarschuwt de linksachter.

  "De directie doet te weinig om ons in ideale omstandigheden te laten werken. De hele organisatie van onze kleedkamer en de ruimtes errond heeft niets professioneels", zegt Oussalah in Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen.

  "In Moeskroen was er naast de kleedkamer een fitnessruimte, waar de spelers zich konden voorbereiden op de training. Hier zit iedereen na het ontbijt de tijd te doden door te sms'en, op Facebook te gaan of computerspelletjes te spelen."

  "Als de training begint, duurt het 20 minuut voor iedereen in het ritme is. Je moet vooraf al geconcentreerd zijn. Zelfs Waasland-Beveren heeft een betere accommodatie."

  "Als de bestuurders willen dat wij een stap vooruit zetten, moeten zij dat eerst zelf doen. Zij moeten zorgen dat de spelers professioneel worden omkaderd. Dat is nu niet het geval. Dat "blokkeert" de groep."

  "Als deze ploeg eens een slechte seizoensstart maakt, zal je zien dat we in een negatieve spiraal terechtkomen, precies omdat we niet de mogelijkheid hebben om ons extra in te zetten."