• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Buyten: "Kan later scout worden voor Bayern"

  Van Buyten wil liefst bij Bayern blijven.

  Daniel Van Buyten is 36 en denkt luidop na over zijn toekomst. Hij weet nog niet of hij volgend seizoen nog bij Bayern aan de slag zal zijn. De Rode Duivel ziet voor zichzelf, op iets langere termijn, een rol als scout weggelegd.

  Van Buyten speelt al jarenlang bij Bayern en is toe aan zijn laatste contractjaar bij de Duitse topploeg. Hij zal geen nee zeggen als ze hem een nieuw contract  aanbieden.

  "Het liefst van al wil ik bij Bayern blijven", zegt Van Buyten in de Duitse pers. "De club kent me en weet dat er geen problemen de kop zullen opsteken als beslist moet worden of ik al dan niet langer blijf."

  "En als een andere club aanklopt, zal ik eerst met Bayern overleggen. Ik zal nergens tekenen voor ik weet wat Bayern met me van plan is."

  Van Buyten gaf ook mee dat hij zijn spelerscarrière niet in België zal afsluiten. Hij heeft andere plannen en overweegt trainer, spelersagent of scout te worden."Ik zie me wel voor Bayern scouten in België. Bayern ziet ook wel dat er veel talent in België is. Misschien kan ik helpen door dat talent voor de anderen te ontdekken."