• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj weigert selectie Kosovo

  Manager: "Januzaj focust zich enkel op United."

  Adnan Januzaj zal op 5 maart niet spelen voor Kosovo. De Kosovaarse nationale ploeg werkt dan zijn eerste officiële interland voor de FIFA af tegen Haïti. De manager van Januzaj, Dirk De Vriese, zegt dat zijn poulain de boot afhoudt. "Adnan spreekt momenteel met geen enkel land over een internationale carrière."

  Volgens De Vriese wil Januzaj zich enkel met Manchester United bezig houden. "Hij wil op dit moment louter en alleen focussen op zijn club. Dat is de wens van hem en zijn entourage", aldus De Vriese in Het Nieuwsblad.

  Wie een snelle keuze verwacht van de geboren Brusselaar zal teleurgesteld achterblijven. "Een keuze voor een bepaald land is momenteel niet aan de orde. Adnan is daar echt niet klaar voor", besluit de manager.