• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-bestuur sluit vriendschap met kritische supporter

  Jacob toont zijn gevoel voor humor.

  Ook in Rusland was protest waar te nemen tegen het beleid van Dirk Degraen en Gunter Jacob. De algemeen en sportief directeur van Racing Genk vatten het lumineuze idee op met de kritische supporters te praten en het brandje met de glimlach te blussen.

  De klaagzang van een deel van het Genkse publiek is al enkele weken aan de gang. Vorig weekend bereikte dat protest een droevig dieptepunt toen iemand een kassei tegen een raam in het huis van Dirk Degraen keilde.

  Vanavond was het protest ietwat ludieker. Een Limburgse supporter draaide er zijn hand niet voor om om in de koude temperaturen zijn bovenlijf te ontbloten en er "Dirk buiten" op te schrijven met een stift. 

  Een boodschap die Degraen en Jacob niet in de wind sloegen. De twee directeurs stapten af op de supporters en Jacob stak zijn duim op, wat leuke plaatjes oplevert.

  Genk verbiedt spandoeken in eigen stadion

  Kleine opmerking: een uur voor het begin van de wedstrijd in Rusland kondigde Genk op zijn website aan dat voortaan geen spandoeken meer mogen worden opgehangen in de Cristal Arena. "Naar aanleiding van de feiten met spandoeken en Bengaals vuur op Lierse heeft KRC Genk beslist om geen spandoeken meer toe te laten in het stadion. Tegen elke inbreuk zal worden opgetreden", staat op de website van de club te lezen.

  Degraen en Jacob tussen de fans:

  Voorzitters Houben en Kerimov zijn er ook: