• home
 • video
 • pas verschenen

  Bekerfinale tussen Real en Barcelona wordt vervroegd

  Het zijn altijd geladen duels tussen Barcelona en Real Madrid.

  De Spaanse bekerfinale tussen Real Madrid en FC Barcelona wordt vervroegd naar 16 april. De finale van de Copa del Rey was eerst gepland op 19 april, maar beide teams waren niet blij met die datum omdat een week later de halve finales van de Champions League op het programma staan.

  Barcelona en Real Madrid zitten alle twee nog in de achtste finales van de Champions League. Als ze zich weten te kwalificeren voor de halve finales, dan moeten ze op 22 en 23 april aan de bak. Die datum vonden de ploegen te dicht aanleunen bij de oorspronkelijke datum voor de bekerfinale.

  De Spaanse voetbalbond heeft daarom beslist om de finale van de beker drie dagen te vervroegen. De wedstrijd tussen aartsrivalen Real Madrid en Barcelona vindt plaats op 16 april om 21.30u in het Mestallastadion van Valencia.