• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli staat tien dagen langs de kant

  Balotelli scoorde dit seizoen al 10 doelpunten in de Serie A.

  Mario Balotelli is tien dagen buiten strijd met een schouderblessure. De Milan-spits liep zijn blessure op tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid van woensdag. Balotelli zal komend weekend de Serie A-wedstrijd tegen Sampdoria missen.

  Na 75 minuten in de wedstrijd tegen Atletico Madrid kwam Balotelli hard neer na een duel met Diego Costa. De Italiaan greep naar zijn schouder en trachtte voort te spelen. Maar drie minuten later vroeg hij Milan-coach Seedorf toch om een wissel.

  Uit een onderzoek is gebleken dat Balotelli geen zware blessure heeft opgelopen, maar van de clubdokter moet hij wel de komende tien dagen aan de kant blijven. Op 2 maart zou Balotelli er opnieuw bij kunnen zijn tegen Juventus.

  Milan verloor zijn thuiswedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Atletico Madrid met 0-1. De terugwedstrijd wordt gespeeld op 11 maart.