• home
 • video
 • pas verschenen

  "Over 4 jaar mogen we medailles verwachten van Bart"

  "Swings zal de komende jaren technisch nog verbeteren."

  Bart Swings was er twee keer dichtbij, maar op de volgende Olympische Winterspelen moet hij een van de grote mannen worden, denkt Sporza-cocommentator Frank Fiers. "Dan is hij fysiek op zijn best."

  Frank Fiers noemt de Spelen van Bart Swings (foto) "supergeslaagd". "Dit waren zijn eerste Spelen en bovendien schaatst hij nog maar drie jaar. Een medaille zat erin, maar dan had alles moeten meezitten."

  Swings heeft altijd de Winterspelen van Pyeongchang, in 2018, als zijn grote doel genoemd. "We mogen ervan uitgaan dat hij de komende jaren technisch nog zal vooruitgaan. Bovendien zal hij fysiek dan op zijn sterkst zijn. Dan mogen we toch rekenen op medailles."