• home
 • video
 • pas verschenen

  Trainer van Cagliari wordt voor één dag ontslagen

  Diego Lopez, een dag ex-trainer van Cagliari.

  Diego Lopez is even geen trainer van Cagliari geweest. De eigenaar van de club kon een 1-2-nederlaag tegen de voorlaatste niet verkroppen en stuurde hem maandagochtend de laan uit. Maar een dag later mocht de Uruguayaan al terugkeren.

  De 1-2-nederlaag tegen de nummer negentien Livorno was de druppel voor clubeigenaar Massimo Cellino. Hij gaf trainer Lopez te kennen dat hij mocht opkrassen en nam met Ivo Pulga al contact op met een opvolger. Pulga was vorig seizoen ook al even trainer van Cagliari.

  Een dag later bleek het humeur van Cellino helemaal anders te zijn. Hij belde Pulga af en zei een stomverbaasde Lopez dat hij toch kon blijven. Cagliari, de vorige club van Rode Duivel Radja Nainggolan, staat momenteel vijftiende in de Serie A. Lopez was als speler ook al aan de slag bij de club uit Sardinië.