• home
 • video
 • pas verschenen

  Everton-coach: "Lukaku weer topfit op 1 maart"

  Lukaku mikt voor zijn wederoptreden op de match tegen West Ham.

  Everton kan voor de match tegen West Ham op 1 maart wellicht opnieuw een beroep doen op Romelu Lukaku. Een enkelblessure houdt de topscorer van Everton nu al drie weken aan de kant. Coach Roberto Martinez recupereert ook Steven Naismith.

  Volgende week staat het duel tussen Everton en Chelsea op de kalender, maar daarin zou Chelsea-huurling Lukaku sowieso niet hebben kunnen starten. In zijn contract staat immers een clausule die ervoor zorgt dat hij niet tegen zijn eigenaars mag spelen.

  Volgens Roberto Martinez is dat eigenlijk een geluk bij een ongeluk. "Misschien is het wel een goede zaak dat we Lukaku sowieso niet kunnen opstellen. Misschien kwam Chelsea nog wel net te vroeg. Dat geeft hem een extra week revalidatie en zo zou hij zeker klaar moeten zijn voor de match tegen West Ham van 1 maart."

  En er is nog meer goed nieuws voor Martinez, want aanvaller Steven Naismith kan zaterdag al spelen tegen Chelsea. Naismith had een hersenschudding opgelopen in de bekermatch tegen Swansea.