• home
 • video
 • pas verschenen

  Speeldag 26 samengevat in acht opmerkelijke beelden

  De Mechelse fans steunen David Destorme door dik en dun.

  Het was een bewogen weekend in de nationale voetbalcompetitie en dat leverde enkele opmerkelijke plaatjes op, op en naast het veld. Speeldag 26 in acht foto's.

  Anderlecht - Bergen

  Youri Tielemans was gisteren niet opgenomen in de selectie van Anderlecht voor het duel met Bergen. "Hij zit niet in zijn beste fase, maar dat is logisch", zegt coach Van den Brom. Tielemans nam wel plaats in de tribune, samen met zijn vriendin.

  AA Gent - Lokeren

  Lokeren-doelman Copa blesseerde zich na een botsing met Gent-speler Dejaegere aan zijn schouder. Er wordt gevreesd voor een blessure die de Ivoriaan maanden aan de kant houdt.

  Zulte Waregem - Cercle Brugge

  Thorgan Hazard moest door een schorsing de wedstrijd tegen Cercle Brugge volgen vanuit de tribune. De Gouden Schoen deed dat in het gezelschap van zijn vriendin en pasgeboren dochter (links in de babystoel).

  KV Mechelen - Oostende

  De supporters van KV Mechelen brachten met een grote tifo hulde aan David Destorme, die vorige week zwaargewond geraakte in een auto-ongeluk.

  Club Brugge - Kortrijk

  De wedstrijd Club Brugge - Kortrijk vond plaats op Valentijnsdag en dat werd in Brugge gevierd met verschillende acties. Een koppel mocht de match zelfs volgen vanuit een hemelbed in de tribunes.

  Lierse - Genk

  In de wedstrijd tussen Lierse en Racing Genk waren het de supporters van de bezoekers die voor de het meeste vuurwerk zorgden.

  Charleroi - Standard

  Standard staat na de overwinning tegen Charleroi nog altijd met vlag en wimpel bovenaan het klassement en dat werd gevierd door aanvoerder Jelle Van Damme.

  Waasland-Beveren - OH Leuven

  In het duel tussen Waasland-Beveren en OH Leuven bleef de bal een aantal keer plakken aan de handschoenen van een sterk keepende Logan Bailly. Maar de doelman van OHL moest zich toch een keer gewonnen geven.