• home
 • video
 • pas verschenen

  East klopt West nog een keer in All Star Game

  James was goed voor 22 punten, zeven rebounds en zeven assists.

  In de NBA stond afgelopen nacht, in New Orleans, het jaarlijkse All Star Game op het programma. En het team uit het Oosten heeft voor het eerst in vier jaar het Westen nog eens verslagen. Beide teams waren goed bij schot, maar MVP Kyrie Irving leidde het Oosten naar een 163-155-overwinning. Bekijk de beelden.

  Voor het Westen maakten Kevin Durant en Blake Griffin elk 38 punten (vier punten minder dan het record van Wilt Chamberlain). Maar dat was niet genoeg voor de winst. 

  Kyrie Irving, LeBron James en Dwyane Wade leidden het Oosten naar de winst. Irving werd met  31 punten en 14 assists verkozen tot MVP. Met acht driepunters zorgde Carmelo Anthony ook nog voor een All-Star-record.