• home
 • video
 • pas verschenen

  City-coach: "Fans moeten onze stijl herkennen"

  Viert Manchester City dinsdag ook tegen Barcelona?

  Dinsdag wordt er weer gevoetbald in het kampioenenbal. In de achtste finales staat meteen een topaffiche op het menu. City, met Vincent Kompany, ontvangt Barcelona.

  Manchester City-coach Manuel Pellegrini wil Barcelona met open vizier bekampen. "We willen ons eigen voetbal spelen en onze stijl trouw blijven. We zullen zeker en vast aandacht hebben voor Barça, maar ik wil dat de fans ons spel herkennen", zegt de Chileen.

  "Barcelona wordt een goeie test. Ons seizoen verloopt prima en die lijn willen we doortrekken. Barça is mogelijk de belangrijkste ploeg te wereld, maar wij hebben ook topspelers."

  Manchester City kan dinsdag niet rekenen op zijn Argentijnse spits Sergio Agüero. Hij hoopte stiekem fit te raken voor de clash met Barça, maar heeft nog te veel last van zijn hamstringblessure. Middenvelder Fernandinho behoort wel tot de kern van Pellegrini. "Hij kon maandag zonder problemen meetrainen", klinkt het.