Duitse Playboy is een hot topic bij biatleten

  Miriam Gössner toen ze aankondigde dat ze Sotsji zou missen.

  Terwijl de Winterspelen volop aan de gang zijn, is de biatlonwereld ook een beetje in de ban van een biatlete die niet mee doet in Sotsji. De Duitse Miriam Gössner ontbreekt in Sotsji door een blessure en poseerde dan maar naakt in de Duitse Playboy.

  Miriam Gössner, tweevoudig wereldkampioen met de Duitse estafetteploeg, raakte vorig jaar zwaar geblesseerd aan haar rug in een val met haar fiets. In januari moest ze definitief afzeggen voor Sotsji.

  Gisteren kwam de Duitse Playboy uit en daar stond Gössner in volle glorie. "Ik wou een andere kant van mezelf laten zien en ik vind het een groot succes", zegt Gössner. "Het is veel vrouwelijker dan mijn wedstrijdoutfit."

  De Franse biatleet Martin Fourcade (foto), winnaar van twee gouden medailles in Sotsji, is alvast fan van de foto's. "Ik ben blij dat je ruggengraat al veel beter is", schreef Fourcade op Twitter.

  Gössner is de vriendin van de Duitse skiër Felix Neureuther. Net vandaag hadden ze samen een auto-ongeluk. De foto's hadden er niets mee te maken. "Neen, hij zei dat hij de foto's mooi vond", zei Gössner.