• home
 • video
 • pas verschenen

  Roma-coach Garcia: "Zag een fantastische Radja"

  Nainggolan kwam al twee keer aan de aftrap bij Roma.

  Radja Nainggolan is pas sinds dinsdag bij Roma en lijkt nu al volledig in de gratie te staan bij zijn coach Rudi Garcia. "Het lijkt wel of hij al het hele seizoen bij ons speelt."

  Het Roma-hoofdstuk van Radja Nainggolan is voorlopig een succesvol blijspel. Donderdag stond hij meteen in de basis tijdens de gewonnen bekermatch tegen Sampdoria en zondag hielp hij zijn nieuwe ploeg aan een competitiezege tegen Genoa.

  Roma-coach Rudi Garcia heeft enkel lof voor de Belg. "Radja is fantastisch. Hij heeft techniek, kan een pass geven en op doel schieten. Het lijkt wel of Radja al het hele seizoen bij ons aan de slag is. Zijn integratie is wel bijzonder vlot verlopen."

  "Tegen Genoa moest Radja meer evenwicht in de ploeg brengen en die opdracht heeft hij volbracht. Hij speelde een puike wedstrijd."