• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Preud'homme: "Waarom zoveel geblesseerden?"

  Thomas Meunier staat aan de kant met een dijletsel.

  Club Brugge verloor vrijdag een oefenduel van Roda JC. Trainer Michel Preud'homme maakt zich echter meer zorgen over de waslijst geblesseerden. "Met Meunier en Tchite zijn weer twee spelers onbeschikbaar", zucht hij.

  Club heeft zijn winterstage in Marbella met een nederlaag afgesloten. Een goal van Victor Vazquez volstond niet tegen Roda JC, dat in het slot nog op en over blauw-zwart ging.

  Het verlies baart Michel Preud'homme echter weinig zorgen, de hele rist geblesseerden in zijn selectie daarentegen wel.

  "Tchite heeft pijn aan zijn knie", zegt de coach in Het Laatste Nieuws. "Hij had er al twee dagen last van, maar heeft niets gezegd. Nu stond zijn knie gezwollen." Het is onzeker hoe lang de spits out zal zijn.

  Rechtback Meunier lijkt enkele weken niet te kunnen spelen. Hij sukkelt met zijn hamstrings.

  Preud'homme: "Het is raar dat er zoveel geblesseerden zijn. We hebben op stage dagelijks twee keer getraind, maar niet zwaarder dan anders. Het vreemde is dat het allemaal verschillende blessures zijn. De ene heeft een spierblessure, de andere een overbelasting, enzovoort."