• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  New York Knicks verrassen Miami Heat

  De sterren van de Heat en de Knicks: LeBron James en Carmelo Anthony.

  In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA hebben de New York Knicks titelverdediger Miami Heat verslagen (102-92). Bekende fans als John McEnroe, Paul Simon en Liam Neeson kraaiden van plezier. Bekijk de hoogtepunten uit de wedstrijd.

  De sterren op het parket

  Voor de New York Knicks was het de derde zege op een rij. Carmelo Anthony scoorde 29 punten voor het team. Bij Miami Heat was LeBron James in zijn 800e NBA-match goed voor 32 punten.

  De sterren naast het parket

  In Madison Square Garden, de thuishaven van de New York Knicks, zijn de sterren thuis. U herkent oud-tenniskampioen John McEnroe, zanger Paul Simon, acteurs Liam Neeson en David Duchovny en badpakkenmodel Kate Upton in het publiek.