• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ronaldinho blijft dan toch bij Atletico Mineiro

  Ronaldinho speelt sinds 2012 voor Atletico Mineiro.

  De fans van Atletico Mineiro kunnen opgelucht ademhalen, want sterspeler Ronaldinho heeft zijn contract verlengd bij de Braziliaanse club. Ronaldinho werd de voorbije weken gelinkt aan heel wat clubs, maar blijft dus bij het team waarmee hij vorig seizoen de Copa Libertadores won.

  Ronaldinho (33) werd de voorbije weken in verband gebracht met enkele Turkse clubs. Zo zou hij een contract getekend hebben bij Besiktas. Maar Alexandre Kalil, de voorzitter van Atletico Mineiro, bracht vandaag duidelijkheid. "Contractverlenging", twitterde hij over de sterspeler.

  Het is nog niet duidelijk tot wanneer Ronaldinho bij Mineiro blijft. Vorig seizoen hielp hij zijn team voor het eerst aan winst in de Copa Libertadores. Dat is de Zuid-Amerikaanse versie van de Champions League. Voor zijn sterk seizoen kreeg hij ook de trofee voor Zuid-Amerikaans voetballer van het jaar.